NOVOSTI

Što gledati u karanteni? Top streming servisi

Ocjena članka

0

Ocijeni novost

Serije su u proteklih nekoliko godina po kvaliteti i gledanosti prestigle i box-office filmove, a oba ta sadržaja dostupna su putem brojnih streaming servisa. Golemi svijet zabave je pred vama, pa ako ne želite igrati fenomenalne igre na mobilnim telefonima, odaberite neku od genijalnih mobilnih aplikacija za streaming i uživajte u maratonu serija, filmova, dokumentaraca ili nastupa stand -up komičara. Portal Vidi.hr napravio je sjajan odabir najboljih streaming servisa na kojima ćete sigurno naći nešto za prikratiti vrijeme.

Netflix

Netflix je dostupan u 190 zemalja i ima preko 165 milijuna pretptlatnika. Aplikacija je dostupna za Android, iOS, Windows, na Amazone Fire TV-u, Apple TV-u, Android TV, Tizen OS-u, Web OS-u, Xbox i PlayStation konzolama. Neftlix nudi trial razdoblje, a ovo su cijene dostupnih paketa:

Osnovni – cijena 7,99 Eura. Može se gledati u SD rezoluciji na jednom ekranu u jedno vrijeme
Standardni (HD) – cijena 9,99 Eura. Gledajte na dva uređaja u isto vrijem. Moguće skidanje filmova na dva uređaja i dostupna je FullHD rezolucija.
Premium (UHD) – cijena 11,99 eura. Gledanje na četiri uređaja istovremeno, dostupna 4K rezolucija i mogućnost skidanja videa na do 4 uređaja.

Top 5 serija:
The Witcher,
Peaky Blinders,
Better Call Saul,
The Ozark,
Breaking Bad

Top 5 filmova:
Irishman,
Spenser Confidential,
6 underground,
El Camino,
The Highwayman,

HBO Go

Paralelno s pojavom Game of Thrones serijala, HBO je lansirao svoju uslugu Go koja se može koristiti u paketima operatera ili kao samostalna usluga. Ne postoje različiti paketi, već usluga ima jedinstvenu cijenu od 5,99 dolara. HBO ne nudi 4K streaming, niti HDR, no nudi zato u toj početnoj i jedinoj cijeni gledanje na čak pet uređaja istovremeno.

Top 5 serija:
Igra prijestolja,
Černobil,
Sluškinjina priča,
Westworld,
Devs

Top 5 filmova:
Osvetnici:Završnica,
Deadwood,
Aladin,
Oceanovih 8,
Aquaman

Amazon Prime video

Amazonov prime video premium servis nudi i 4K video i HDR mogućnosti te također nudi dosta originalnih sadržaja, no ukupna biblioteka ipak zaostaje za Netflixom. Jedan od razloga zbog kojih su mnogi u Hrvatskoj 2016. godine kada je postao dostupan servis skočili na Prime video bio je The Grand Tour, emisija o automobilima originalne postave BBC-jevog Top Geara. Amazon nudi početnu preptlatu od 5,99 eura u kojoj nudi svoju video bibilioteku, a za 10,99 eura dobivate Prime pretplatu koju je Amazon povezao s nizom drugih svojih usluga.

Top 5 serija:
The Man in the High Castle,
Mozart in the Jungle,
One Mississippi,
Red Oaks,
Star Trek: Picard

Top 5 filmova:
The Avengers,
Bumbglebee,
Midsommar,
The report,
Late Night

Kolege iz Vidija izdvojili su još Pickbox NOW, RTL Play i HRTi kao streaming servise s velikom količinom sadržaja, od kojih je na zadnja dva sve zapravo i besplatno. Cijeli članak možete pročitati na ovoj poveznici.

string(4) "post" array(0) { }
string(4) "post" array(0) { }
string(4) "post" array(0) { }
string(4) "post" array(0) { }
string(4) "post" array(0) { }
TEST MJESECA

Motorola Edge 40

string(4) "post" array(0) { }

Najnovije mobilne tarife

string(4) "post" array(0) { }

TOP 10

  • Najpopularnije
  • Najbolje ocijenjeno
string(4) "post" array(0) { }

Usporedi mobitele

 
Primjer slika za usporedbu 1
Primjer slika za usporedbu 1